Äntligen klar!

Yeah! Nu är jag äntligen klar med utbildningen! Fick betyget igår från den sista kursen, så nu är det klart. Bara slutmiddagen nästa vecka då vi får alla betygen. Känns ju inte lika skönt som när man tog studenten precis, men visst är det kul att vara klar, för den här gången... Lär nog bli en till utbildning, men först ska jag jobba och resa lite så att jag är riktigt säker på vad jag vill göra.
Tänk det var fem år sen jag tog studenten, känns som det var igår... Då hade jag verkligen ingen aning om vad jag ville bli!

Study?

Enda gången jag blir städsugen är när jag egentligen måste plugga, någon som känner igen sig? Helt plötsligt får man en väldig ordning och reda...
Och kollar på gamla resbilder...
Så hittade jag även mitt vattentäta kamerafodral, känns som ett tecken att jag måste åka till Thailand i vinter. ;)

I want to travel!

Vill just nu bara ut i världen! Har många resemål som jag vill åka till. Bl a, Sydafrika, Kina, Australien, Nya Zeeland och Thailand (igen). En roadtrip i USA vore inte heller helt fel. Skulle inte heller ha något emot att se lite mer av några Europeiska städer som Paris, Barcelona och Berlin.
Tyvär har jag inget inplanerat alls i sommar, kanske blir en snabbvisit till London men inget mer. Men jag har startat en liten spar resekassa, så förhoppningsvis kan jag ge mig iväg till något resemål i höst!
London April 09.

RSS 2.0